blog immobiliaria espigul

Som conscients que el món immobiliari està canviant i que l’avenç tecnològic s’ha instaurat en el sector des de fa uns anys. Des del 1987, a Immobiliària Espígul hem estat pioners en el sector immobiliari a Girona i avui tornem a fer un pas endavant. Renovar-nos i adaptar-nos a les noves tecnologies no és una opció, sinó que és una obligació per a poder seguir oferint el millor servei immobiliari a Girona.

A Immobiliària Espígul som molt més que una immobiliària convencional, oferim un servei integral que s’adapta a les necessitats de cada un dels nostres clients, personalitzant cada detall que necessitin, sempre amb el nostre valor afegit: claredat, transparència i compromís.

Us donem la benvinguda al nostre blog, un espai on podreu trobar aspectes relacionats amb la compra/venda i amb el lloguer d’habitatges, consells per a la vostra llar, conceptes legals d’aquest àmbit a tenir en compte, idees i tendències en interiorisme i decoració…

Amb més de trenta anys d’experiència, el nostre objectiu és apropar el marc immobiliari a tothom, fer-lo clar i transparent, compartint amb vosaltres notícies, informació de valor i novetats del sector.

Esperem que ens acompanyeu en aquesta nova aventura i que un cop més, junts, siguem líders en tot allò que ens proposem.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *