La compra sobre plànol aporta grans avantatges, és per això que ha tornat com una possibilitat per als inversors o per a gent que vol comprar un habitatge. Si estàs pensant a adquirir un habitatge aquests són algunes de les raons per les quals et recomanem valorar l’obra nova:

 

  • Abaratir costos: adquirir un immoble en primera fase de construcció pot abaratir el cost final fins a un 15% i evitar els excessius increments que s’acumulen cada any a conseqüència de la demanda del mercat.

 

  • Major flexibilitat de finançament: un dels avantatges més interessants és la flexibilitat en el pagament, ja que es pot pagar en còmodes quotes durant el procés de la construcció.

 

  • Per inversió i/o rendibilitat: comprant un pis o una casa en construcció estàs realitzant una inversió de futur, en el moment de la compra l’immoble adquireix el preu actual però en els pròxims anys el podries vendre a un preu superior a l’inicial.

 

  • Possibilitat de triar l’habitatge que vols: possibilitat de triar el millor habitatge amb les característiques que més et convinguin.

 

  • Personalitzar el disseny: la compra sobre plànol permet la personalització del projecte durant el procés de construcció, quant a plànols, acabats, materials, etc. segons les necessitats que tinguis.

 

Actualment a Immobiliària Espígul, disposem de dues fantàstiques promocions d’obra nova a Montilivi 1 i Francesc Rogés 7. Per a més informació, només has d’acostar-te a les nostres oficines i els nostres assessors comercials t’informaran. O a través de la nostra pàgina web https://www.espigul.com/ca/obra-nova

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *