Tens un balcó petit i t’agradaria treure-li partit? Les opcions són infinites, només fa falta una mica d’imaginació. Avui us deixem 5 tips per aconseguir un balcó d’escàndol.

Aprofita l’espai:
Una de les claus per aprofitar l’espai són els mobles plegables, et permeten gaudir de l’espai de la forma que necessitis. Les taules a paret i a la barana també són una bona opció.

Plantes i testos:
No renunciïs a tenir un petit jardí perquè l’espai sigui petit, hi ha moltes solucions per tenir un espai verd com prestatgeries per a les plantes, testos penjants o testos amb enganxalls per penjar de la barana.

Tèxtils:
Una bona opció per fer la zona de fora més acollidora són els tèxtils d’exterior, pots posar coixins a les cadires, una catifa, una manta, etc. Hi ha milers de combinacions possibles, podent posar colors més foscos a l’hivern i colors més vius a l’estiu.

Aprofita les cantonades:
Cada racó és aprofitable! Els mobles cantoners són un molt bon recurs per decorar i no ocupar espai.

Para-sol i tendal:
L’ombra i els espais petits no són incompatibles, hi ha para-sols de mitja lluna que es fixen a la barana que són perfectes per espais petits. Si no sempre ens quedarà l’opció d’instal·lar un tendal.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *