Fa unes setmanes vam anunciar per les nostres xarxes socials l’obertura de la pàgina web de la Constructora Espígul.

La constructora és un pilar fonamental al nostre grup i és per això que hem volgut fer-li una web exclusiva per mostrar tot el que fem.

  • Reformes a pisos, cases, locals o naus industrials. El procés s’inicia amb el disseny de plànols en 3D. Els especialistes d’Espígul s’encarreguen des de l’inici fins a la posada en marxa i el seguiment de la reforma. L’equip de treball és multidisciplinari amb experiència en el sector que s’adapten a cada client.
  • Rehabilitació d’edificis, locals i habitatges. Aquest servei inclou des d’un assessorament tècnic-legal. S’avaluen les necessitats i les possibilitats del projecte per portar-lo endavant i realitzar l’obra. El compromís amb els clients inclou l’objectiu de la Constructora Espígul: complir amb garanties de qualitat, preu i terminis de lliurament.
  • A Girona s’han realitzat nombrosos projectes d’obra nova. Fa 30 anys que acumulem experiència en l’edificació amb acabats de qualitat. A blocs de pisos i habitatges unifamiliars es treballa amb els millor materials del sector per aconseguir excel·lència i innovar en la construcció.

Si vols saber tot el que tenim en marxa, a les xarxes socials d’Espígul trobaràs els projectes realitzats i tots els que queden per fer. Per més informació, contacta amb nosaltres a hola@espigul.com, al 972 220 110 o omplint el formulari que et deixem aquí.

 

This post is also available in: English Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *